Sommaren har gått och vi har inte legat i träning direkt utan vilat oss i form. Däremot kan sportchefen presentera 4(!) spännande nyförvärv varav 2 får ses som helt klara. Gamla bekanta: David och Josh och nya Lasse och Alex. Det kan vi behöva med alla inlånade spelare på sistone. Plus att Peter tydligen skadat sig, Martin flyttat, Pierre blivit pappa mm.

Till augustimatchen i måndags fick vi ihop 8 lirare med ett inlån:

I mål: Daniel och Alex (Andreas kompis, lån)
Ute: Noak, Pierre, Andreas, Anders, Lasse och Tomas

Motståndarna Deportivo Ron Cola har efter en liten skakig start i serien där de bl.a. spelade 2-2 mot oss, en match där vi var närmast segern, spelat upp sig och aspirerar nu mot toppen i den jämna serien. De märktes på deras spel, kan vara seriens bollskickligaste lag med många små tekniska lirare. De tog tag i spelet i början av matchen och vi lyckades inte få till ett organiserat passningsspel. Jag har glömt deras 1-0 men 2-0 var ett klockrent 2 mot målvakten läge när hela vårt lag lite oförsiktigt gått upp för att tryck på. Daniel i vårt mål i första halvlek var givetvis chanslös. I första halvlekens sista anfall efter 2-0 målet kom vi dock tillbaka lite då bollen gick som ett snöre, från mig, till Andreas, till Lasse, till Anders som fri med målvakten tog det lugnt och placerade den mellan benen. Ett mönsteranfall som gav oss lite hopp inför andra halvan. Alex gick in i mål efter den på förhand uppgjorda lotten och vi fortsatte andra där vi tagit vid i slutet av första. Vi lyckades pressa dom ganska bra och hade vår bästa period i matchen med bra spel och en del farliga chanser, bl.a. för Daniel, Pierre och mig som alla missade sina skott en aning. Kvitteringen kom dock då jag spelade in en boll diagonalt i mitten där både Pierre och Lasse kom löpande, Pierre tog hand om den och skottade in 2-2 målet, en studs under målvaktens fot.
Efter det tappade vi tyvärr gradvis matchen igen och de skapade flera chanser, bl.a. hade de två skott i ramverket. Till sist kunde Alex inte hålla emot längre då de avgjorde matchen mycket snyggt efter ett hårt, välplacerat inlägg som nickades in stenhårt i mål. De var närmare 4-2 än vi var en kvittering, inget att snacka om.

Positivt trots förlusten var att vi var nästan ett helt ordinarie lag vilket märktes då vi trots allt hade bättre spel och gjorde mål, nåt vi inte mäktat med på de tre tidigare matcherna! Vi är alltså inne i en riktigt dålig trend, något vi förhoppningsvis kan vända mot GRC måndagen 6/9 18.15. De fick vi ju lämna WO mot sist.