Thursday, December 2, 2010

Svineri onsdag - nordicbet 5-0

Målis: edvin
Försvar: tomas, josh, axel, Jonas
Anfall: andreas, kristian, anders, petter.

Det var ett piggt och revanschsuget svineri som sparkade igång matchen. Och redan i första bytet blev det utdelning när anders spelade fram mig (andreas) som sköt in 1-0. Samtidigt trampade axel snett och fick se resten av matchen från sidan av planen med ispåse och bandage på foten.
Vi fortsatte att spela bra och var nära att sätta 2-0 strax efter, men istället fick nordicbet 1-1 efter en markeringsmiss i försvaret.
En stund senare fick tomas bollen på högerkanten och kunde skotta in 2-1. Det kändes som vi hade matchen under kontroll och hade kunnat sätta några mål till. Men istället blir en nordicbet-spelare rasande när vi får en frispark på mittplan. Han tjafsar emot domslutet och blir utvisad 2 minuter, men ger sig ändå inte. Tillslut ser sig domaren tvungen att blåsa av matchen och gå därifrån, vi tilldöms matchen med 5-0. Korpfotboll när den är som sämst.
Vi stannade kvar och spelade ut tiden med några av motståndarna, så vi blev iallafall lite svettiga. Värt att notera att även edvin fick sätta en boll på slutet.
/ andreas

Skytteliga:

1 mål: Anders, Tomas, Andreas

Assist:

1 ass: Noak, Anders

Tack Andreas för matchrapporten, nästa vecka möter vi antagonisterna från utesäsongen Gook race crew, 22.05 i Älvsjö, hoppas ni kan vara med då!

1 comment: