Sunday, January 27, 2013

0-4 mot bottenkonkurrent...

Svineri genomlider en svår period i lagets historia, åtminstone resultatmässigt. Efter seger förra matchen så blev det förlust igen idag. Återigen var vi bara 6 personer, skönt att vi blev en avbytare men de var tre eller fyra st vilket gjorde att de sprang ifrån oss i andra halvlek. Dagens sexa:

I mål: Edvin
Backar: Seba och Tomas T
Anfall: Andreas J, Theo och Noak

Vi startade matchen relativt piggt och var överhuvudtaget det lite farligare laget i första halvlek. Vi hade ingen klar organisation men spelade ändå relativt bra i både försvar och anfall. De fick en spelare utvisad efter meningslöst tjafs och då skapade vi tryck. Men som vanligt avslutade vi för dåligt. Vi skänkte istället bort första målet till dom efter att alla flyttat upp på en hörna som de bröt och spelade upp till sin ensamma anfallare som dribblade förbi Edvin och la in den i mål- Klantigt av oss. Efter det hade vi några fina kvitteringschanser men sumpade allt.

I andra halvlek började som sagt orken tryta och vi tappade över hela planen. De fick bättre struktur på sitt spel och spelade ut oss under en period när vi var under isen. De gjorde dessutom 3 mål till, två fina och ett efter slarv/slapphet från oss. Våra anfall blev ännu mera vansinnesrusningar även om vi skapade en del heta chanser även i andra halvlek. Men igen hade flytet i skyttet och oftast missade vi mål, tröttheten spelade in där också såklart. 4-0 kändes inte helt orättvist över hela matchen men hade vi orkat hade det blivit match i andra halvlek också. Nu klarade vi inte att hålla spelet uppe, dessutom var vi ovanligt oorganiserade. Ändå stundtals en del fina intentioner i spelet, några fina kombinationer vi kan ta med oss. Bättre lycka nästa vecka alltså.