Wednesday, April 29, 2009

Försenad matchrapport 27/2

Soporna-Svineri Måndag 2-3

Återigen står Svinero för en fantastisk upphämtning! Men vi tar det från början.

Innan match fanns frågetecken för truppen, skulle vi ens bli sju personer? Efter sena anmälningar från Harald och Peter konstaterades att vi trots allt hade en avbytare. Två minuter innan start började man ändå bli lite nervös. Martin? Harald? Som tur var så kom Martin då, och Harald med 20 sekunder kvar.

Matchuppställning alltså:

I mål: Edvin

Försvar: Adam och David

Mittfält/Anfall: Harald, Martin, Pierre, Calle och Peter

Inledningen på matchen var krampaktig. Soporna var duktiga på att rulla boll och vi var det inte. Glöden saknades i spelet och det var egentligen inte särskilt förvånande när Soporna tog ledningen efter ca tio minuter. De hade rullat på fint och när ingen attackerade placerade de in bollen, försmädligt enkelt. Andra målet kom en liten stund senare, då de sågat sig fram till ett friläge. Deras center gjorde inget misstag. Vi saknade inte chanser men kvaliteten på våra avslut var inte den högsta. Det var alltså ett modstulet Svineri som gick till pausvila.

Icke desto mindre var det ett helt nytt lag på banan i andra halvlek, precis som i förra matchen. Det hann inte gå många minuter innan Martin hade ett bra avslut och sedan trampade vi på bra. Första målet gjordes av Peter, men jag minns inte hur (rapportera gärna). Andra målet placerades in av Calle, efter ett genombrott ach finfin passning av Harald. Slutligen fich Pierre på ett riktigt välplacerat lågt skott i slutet av matchen, som smet in bredvid stolpen. Jag tror att deras målvakt var skymd, men han hade inte en särskilkt lyckad dag i övrigt heller, om man så säger...

Nästa match måste vi vara taggade även i första halvlek, då kan vi slå många lag.

2 mål: Pierre
1 mål: David, Martin, Lundis, Noak, Calle, Peter