Wednesday, April 7, 2010

Det våras för en ny säsong!

Nu är det snart dags för att sparka igång utesäsongen 2010! Vi tappar tre eller fyra spelare från förra säsongen, Harald och Calle slutar, David har inte hörts av än, jag har försökt få tag på honom, och martin kanske flyttar. Därför välkomnar vi nyförvärven Lukas och Daniel från inomhuslaget och Anders kompis.
Vi har blivit placerade på Johannesdals BP i Vårberg, troligen för att vi bad om måndagar sydväst i stan. Ny säsong, ny plan, hoppas den är värd den lilla extra sträckan dit.
Vi har blivit uppflyttade till division 7A södra, jag gjorde en snabb koll och motståndet verkar inte övermäktigt på förhand.

Fotboll Herr Söder Div 07 A (Måndagar, Johannesdals BP)

Gook Race Crew (näst sist i div 4)
Sju Bulgarer (sist i div 6)
Svineri Måndag (seriesegrare div 12)
BK Boys (7a div 12)
Tja la la (5a div 13)
FC Riksost (6a div 13)
Mardrömselvan (sist i div 13)
Rönninge Salem Utd (6a i div 14, näst sist)
Deportivo Ron Cola (nytt lag?)

Hade det varit ett vanligt seriesystem hade gook race crew varit skyhöga favoriter, nu är det givetvis svårt att avgöra något lags kvaliteer men det är inga som gjorde en särskilt stark säsong förra året, utom vi!


Än är inget spelprogram spikat men serien ska börja vecka 16, så var beredda på det. In bjudan kommer att komma via bokat.se som vanligt. Anders, vidarebefodra gärna det här mailet till din kompis och skicka hans adress till mig.

Jag återkommer med mera info snart, forza Svineri!


/Noak

No comments: