Tuesday, May 15, 2007

NY VIKTORIA!

Som de flesta vet tog Svineri hem det igår igen. 4-0 mot FC Stolpskott (hur skulle det egentligen kunnat sluta annorlunda med ett sånt namn?) och segern var efter vårt ledningsmål aldrig riktigt hotad. Maskinen (numera) Svineri MC malde, tuggade, körde och gick tyvärr stundtals på tomgång.
Vi har nu blivit så bortskämda med framgång att en del i laget var lite missnöjda trots seger med 4-0, det hade inte hänt för ett halvår sen.
Det tog ett tag innan matchen fick en riktig karaktär, vi spelade dåligt, dom spelade ännu sämre, ingen hade något riktigt spel. Hela första halvlek var ganska medioker undantaget Davids snygga ledningsnickmål och Lundis ännu snyggare 2-0 mål på finfin passning från Anders. Efter paus tog vi över mer och mer och fick större ytor då Stolpskott anföll med fler folk. Jag gjorde 3-0 på ett distansskott och Lundis stängde butiken med ett mål till från 20 cm, det andra för säsongen.
För övrigt var försvars-, positions- och målvaktsspelet prickfritt hela matchen och Stolpskotts farligaste chans var ett ribbskott som var tänkt som ett inlägg.
Man kan också notera att Stolpskott var det tjurigaste laget hittills, bara tre tackade för matchen och de klagade på domaren och oss, ack ack.

Skytteligan:

6 mål: Noak
5 mål: Martin
3 mål: Peter och Lundis (2 från 20 cms avstånd)
1 mål: Johan och David

Nollor (cred till försvaret):

1 (mot FC Stolpskott)

På Onsdag jobbar jag till 20:30 så jag måste nog banga träning tyvärr. Jag tränar gärna på nästa måndag när vi är spellediga. Vi får diskutera fram tid och plats,

/spelledningen

6 comments:

Anonymous said...

Spelledigheten nästa vecka kom lägligt då jag idag haltar omkring på jobbet efter några rejäla smällar igår. Kan även stoltsera med avtryck efter 5 dubbar på axeln efter en (enligt domaren) icke hög spark...

/Fredrik Cannavaro

Anonymous said...

Ja shit, du fick ta mycket stryk i backlinjen Fredrik. Deras våldslir som svar på vårt kompromisslösa men fysiska spel lönade sig iofs ändå inte, de kom ju aldrig förbi dig, hårda och höga sparkar till trots. Förstår att det smärtar idag, men segerns söta smärta är ändå den skönaste...

Och angående 4-0 utan riktig glädje: hela deras småmuppiga agerande (bortskjutande av bollar, spelfördröjning, domargnäll) gjorde för åtminstone min del att det inte kändes riktigt lika kul som efter en vanlig (man kan kalla de så nu...) Svineriseger...

Anonymous said...

...plus en del brända avslut där fram...

Anonymous said...

Fast det var lite kul ändå att de blev så sura. 0-4 i prutten blev helt enkelt en stämningssänkare i deras lag, tillsammans med Svineris spelövertag, och vi kunde utnyttja deras gnällighet. Att de sedan inte ens ville ta i hand och tacka för matchen är ju bara löljigt... Jag tycker det är en seger som känns riktigt gott!

/Fredrik Cannavaro

Svineri MC said...

0-4 i prutten...
Johan sa att han skulle ut och rekognisera planer vid telefonplan idag, kanske en ny träningsplan är korad till på måndag?

Anonymous said...

Jag har också tänkt en del på uttrycket "i prutten"...