Tuesday, September 6, 2011

1-5 mot Babacoco följdes upp av 2-0 mot Batmobile

Kort sammanfattning: Babacoco blev för svåra igen, det blev inte lättare att de började matchen med sanslöst flyt, 3 mål på 3 minuter, alla skott satt perfekt, max utdelning. De vann första halvlek med 4-1, sen höjde vi oss lite och gjorde en klart godkänd andra halvlek där vi stundtals pressade dom.

Batmobile lyckades vi för en gångs skull kämpa ner. Matchinledningen var böljande där båda lagen skapade en del farliga chanser och vi stundtals hade svårt att få stopp på deras tunga center. Efter paus malde vi dock på och tog över mer och mer och till sist gjorde Axel det förlösande 1-0 målet. 2-0 målet kom efter fint förarbete från Björn som sprang ikapp en boll, dribblade av två och väntade in mig som placerade in en bredsida. Sen fick vi ytterligare chanser mot ett tröttkört Batmobile men 2-0 räckte ju bra. En rättvis seger!