Monday, December 12, 2011

Förlust 3-6 mot Purple Cobras

Fredagens toppmatch var mellan oss och Purple Cobras, ettan och tvåan i div 3 fredagsserien i Korpen. Tyvärr lyckades vi inte mönstra fullt lag efter 5 sena återbud så vi fick ta in en extra målis som dock skötte sig med den äran, laget:

Mål: Ludde
Försvar: John och Axel
Anfall: Noak och Andreas

Vi tog tag i taktpinnen i början av matchen och pressade dom genom att ligga nära och stöta och anfalla rakt på mål precis som vi brukar. Det resulterade i 1-0 efter hörna som jag slog in efter en retur.
Det visade sig dock snart att PC är det bästa laget vi mött hittills då de hade ett välorganiserat spel och tekniska spelare. De kunde kvittera relativt enkelt och lyckades även göra 2-1 ganska snabbt. Vi fortsatte dock kämpa och lyckades ta oss fram till en del chanser men de hade definitivt flest chanser och kontrollerade bollen för det mesta. Före halvtid gjorde de 3-1.
I andra halvlek ryckte vi upp oss och kunde reducera till 2-3 efter vårt snyggaste anfall, alla fyra var inblandade och vi passade ut PC tills John fick bollen till höger i straffområdet där han tryckte in första målet för Svineri!
Vi fortsatte spela bra offensivt och skapade en del men öppnade oss ganska mycket bakåt. 2-4 kom efter ett försvarsmisstag från mig som tappade bollen efter en dribbling till deras spelare som avancerade och gjorde mål. Sen kom 5-2 målet innan vi kunde känna lite hopp efter att Andreas frispelat mig efter en snygg dragning, jag sköt in 3-5. Vi kämpade på och fortsatte skapa chanser men de punkterade matchen med 6-3 målet. Kort därefter var det slut, ett rättvist slutresultat.
Vi spelade bra men öppnade oss mycket bakåt, vi hade inte riktigt ork att kämpa hem och gick högt upp i plan med mycket folk. Men vi spelade bästa anfallsspelet hittills mot seriens topplag. Lovande inför framtiden.
Sista matchen innan juluppehållet på fredag, hoppas ni kommer och försvarar de brungula färgerna!

Skytteliga:

4 mål: Noak
1 mål: John, Andreas och Tomas

Assistliga:

2 ass: Noak
1 ass: Andreas och Theos kompis

Utvisningar:

1: Noak och Andreas Z

No comments: