Monday, August 11, 2008

1-1 mot Kramfors Stars, nästa vecka???

jag ska fatta mig kort. Vi fick bara 1-1 mot Kramfors Stars trots att vi var det bättre laget. Felet var att vi brände massor av chanser, vi hade inga problem att skapa dom. Så på pluskontot är stabilt försvarsspel och hyfsat anfallsspel. Deras mål var en straff som helt klart var straff men ändå mycket flyt att dom fick den med sig. Jaja, nästa vecka är martin och jag och Fredrik borta så hoppas att det är många som är sugna på comeback mot Weekend Warriors 19.30, annars får vi hjälpas åt att kalla in extra lirare, som Dag som ställde upp idag. Skriv här så fort ni vet om ni kan vara med, lycka till mot WW!

Anonymous said...

Jag kommer nästa vecka! Tycker det var askul att börja igen, även om vi bara fick med oss en pinne.

Förjävla tråkigt att inte kunna vara med. Fan va tungt om man vore långtidsskadad proffsfotbollsspelare inser man nu...

/HERRMANN

jag kan eventuellt vara med, känner fortfarande av min rygg. jag meddelar under dagen i morgon

Jag kommer.

Hur ser det ut egentligen?

Edvin
Lundis
David? (för det är väl du med ryggen?)

Tre gubbar räcker ju inte. Anmäl nu så vi får ihop lag.

Någon annan?

Det ser lite halvtajt ut så jag pratade med en kille som spelar i vårt andra Korpenlag (Johan). Han är sugen, så nu är vi åtminstone sex (sju om David kan).

Har vi några fler?

Jag är med. Är lite sliten efter Midnattsloppet men vafan....
/Calle

Bra!

Då är vi åtminstone fullt lag (+ en avbytare om David kan).

Glöm inte tröjorna! Pierre: Du har extra tröja till Johan va?

Jag fixar det!
Lovar.

Weekend Warriors FC - Svineri MC = 4-1 (2-1)

I en bra och välspelad match fick vi stryk mot Weekend Warriors med 4-1. Resultatet var rättvist.

Efter lite böljande spel i början tog vi ledningen efter det att Pierre med ett stenhårt skott borrat in kulan i målvaktens högra hörn. En bit in i första får de ett enormt turligt kvitteringsmål. En av dera spelare blockar ett skott/inlägg/rensning (kommer inte ihåg) en bra bit in på egen planhalva. Bollen studsar i en båge rakt mot vårt mål. Edvin står för långt ut och bollen seglar in under ribban. Försmädligt! Någon minut senare rinner en av deras spelare förbi på kanten och drar in 2-1 vid Edvins första stolpe. 2-1 stod sig halvleken ut.

I paus är vi fortfarande optimistiska. Uddamålsunderläget är rättvist och det kan mest tillskrivas Warriors kämpaglöd. Vi känner dock att vi också spelar ganska bra och att vi har en bra chans att vända matchen. I andra går vi ut och är taggade för att göra en bra halvlek. Matchen punkteras dock nästan omgående. Efter bara några minuter av andra halvlek har Warriors ryckt till 4-1. Vid det tredje målet tappar vi bollen långt ner i banan och de ställer om och trycker in trean bakom Edvin. Det fjärde målet är riktigt snyggt. Bollen går på ett snöre och avslutas med att en av deras killar lägger upp bollen i nättaket i det öppna målet från typ 30 centimeter.

Efter fyran är matchen avgjord. Spelet har ett fortsatt högt tempo, men det blir inte några fler mål.

Om matchen som helhet kan sägas att Warriorsspelarna var ordentligt mer taggade och att de satsade stenhårt i varje 50/50-situation. I första halvlek spelade de ofta över gränsen för det tillåtna. Vår mycket duktiga domare släppte dock en hel del med hänvisning till fördelsregeln och det är ju faktiskt inte fel. De kunde kanske fått något gult kort dock. Warriors press störde oss en hel del och de lyckades vinna boll ganska ofta. I halvlek tog domaren ett snack med deras kapten och i andra halvlek spelade Warriors fortfarande tufft, men nu höll de sig alltmer till mer tillåtna tacklingar.

Om resultatet finns inte mycket att säga, det speglade nog matchbilden ganska bra. Vi var nöjda med vår kämpainsats och vi fick helt enkelt se oss slagna av ett bättre lag. Måndagens match skiljde sig avsevärt från vårens möte (förlust 1-2) där både vi och Warriors var usla och där vår domarvikarie var apkass vilket ledde till att Warriors fula/tuffa spel ledde till smågruff och dålig stämning. Matchen i måndags var mycket roligare, trots inslag av två inte helt friska motståndarspelare (som spelade fult hela tiden) samt en större förlustsiffra.

Matchen var Joshs sista innan hans avfärd mot San Francisco. Lycka till i Staterna Josh!! Hoppas att vi kan ses och att du kan dra på dig den bruna tröjan när du är på återbesök i kalla Norden.

Nya tag på måndag mot Hattrick Sthlm. Matchen startar kl. 18.00. Vi vann vårmötet med 5-3.