Korpens El Clasico, Svineri Måndag - BK Boys, slutade denna gång i moll för alla Svineri fans därute. Detta trots fina förutsättningar, perfekt fotbollsväder och en tio man stark trupp:

I mål: Edvin
Backlinje: Johan och Daniel
Mittfält & Anfall: Martin, Pierre, Peter, Anders, Noak, Lundis, Andreas

Vi startade också matchen finfint. Vi pressade högt, släppte knappt till nånting och rullade runt bra. Dock skapade vi inte särskilt många heta målchanser trots stort bollinnehav. Vad jag kan minnas träffade vi inte målramen en enda gång i första halvlek. I paus kändes det ändå som att vi skulle ta det i andra, vi snackade igenom taktiken för att slipa på fasta situationer bland annat.

BK Boys rivstartade andra halvlek med ett sällsynt anfall och trots att de försökte fortsätta med det så tog vi över matchen igen. Vi kom närmare och närmare ett mål när Boys stack upp i ett anfall och lyckades skaffa fram en hörna. Trots att vi snackat om hörnor så gick vi i deras fälla när de ställde upp utanför straffområdet och vi hängde med. Däremot hängde vi inte med när hörnan slogs och de rusade in och språngnickade in 1-0 målet otagbart för Edvin, ett snyggt men orättvist mål. Efter det tryckte vi på ännu mer, bl.a. hade vi en nick i ribban från Lundis, ett antal missade skottchanser, många gånger med fint spel fram till sista tillslaget. Däremellan gjorde Edvin en snygg räddning på ett friläge när de kontrade. Det sista som hände i matchen var att Lundis nickade ännu en boll över den irriterande låga målramen.

T.o.m. de sympatiska motståndarna i BK Boys erkände att resultatet inte var helt rättvist efter matchen men det är ju mål och inte bollinnehav och finlir som räknas. Inga förändringar någon poängliga den här gången efter säsongens första poänglösa och mållösa match (utom den där jävla WO:n).