Tuesday, October 5, 2010

0-0 i El Classico

Dags för match igen, återigen återbud efter diverse skador och sjukdomar så vi kallade in de snart ordinarie reserverna och en helt ny lirare, Petter. Den i särklass mest välmeriterade spelaren i Svineri någonsin då han spelat i division 1 med Lira Luleå! En välkommen förstärkning i ett lag som för tillfället har förtvivlat svårt att göra mål.

Kvällens lag:

I mål: Edvin
Försvar: Noak, Tomas och Jonas
Mittfält/Anfall: Andreas, Anders, Petter, Kristian, Lasse

Vi tog tag i matchen direkt från start och pressade högt och hade även en del spel även om det tog ett tag att få igång det. Men vi tog över mer och mer, vann bollen högt upp i banan och började spela lite mer längs marken och släppte bollen snabbare. Det hela såg mycket lovande ut och vi skapade flera chanser, Petter hade en bredsida strax utanför, Andreas hade ett skott som deras målvakt gick ut och blockerade, Anders och Lasse hade fina löpningar och chanser som dock inte blev riktigt farliga. Trots ett ganska massivt övertag stod det 0-0 i paus.
I andra gick vi ut och försökte bara fortsätta med det spel vi hade i första. Det gick bra, vi fortsatte skapa lägen även om vi stundtals släppte till lite mer i försvaret. Enligt Edvin var det farligaste de hade ett skott i yttre burgaveln från ganska dålig vinkel. Vi däremot hade några riktigt heta lägen, skott från Anders, Petter, Andreas och kanske allra bäst läge hade Lasse som dock inte fick träff på bollen. I slutet flyttade vi upp spelet lite då vi verkligen ville avgöra med vi lyckades inte få in bolluslingen. 0-0 alltså i en schysst match mot våra ständiga motståndare BK Boys.
Nu står det klart att vi kommer hamna under nedflyttningsstrecket men det är väl inte så mycket att sörja, det blir nya tag under inomhussäsongen.
Nästa vecka efter match tar vi en efter-säsongen-öl i vårberg, hoppas ni kan komma då!

Skytteliga:

5 mål: Noak
4 mål: Andreas
2 mål: Peter, Anders & Pierre
1 mål: Daniel & Martin

Assistliga:

3 ass: Martin
2 ass: Pierre, Andreas
1 ass: Noak, Lasse, Lukas, Daniel och Peter, Axel

Nollor:

3: Edvin

No comments: