Thursday, December 16, 2010

6-4 igen!

Till onsdagskvällens match skrapade vi ihop följande manskap:

I mål: Josh (första halvlek) Andreas och Petter (andra halvlek)
Backlinje: Jonas, Josh, Noak
Anfall: Andreas, Petter, Anders & Kristian

Men vi varvade runt ganska friskt på alla positioner. Bl.a. därför att jag efter ca 2 spelade minuter sträckte baksidan av låret och var tvungen att tillbringa resten av matchen vid sidlinjen, snöpligt. Då de var fler än 10 man gjorde det att vi ev. för första gången den här säsongen ev. skulle få problem med orken.
Matchen började dessutom illa förutom min skada, de gjorde första målet kort efteråt och vi hade uppförsbacke. Vi lyckades dock efter en ganska kort stund kvittera genom Andreas efter passning från Petter. Vi tog gradvis över spelet och hade helt klart mest farliga chanser, framförallt skapade vi genom individuella prestationer. Andreas gav oss ledningen, återigen på passning från Petter som sedan spädde på till 3-1, ass Andreas.
Vi fortsatte ösa på i andra då Petter förmodligen drog in årets mål på frispark från vår planhalva rätt upp i krysset, stenhårt. Mycket snyggt. Sen slog Kristian en hörna som Jonas snyggt skarvade in och segern kändes gjuten. Då slog nog en viss trötthet in och de reste sig igen och fick in två mål efter aggressivt spel och lite lättvindigt försvarsspel från vår sida då vi inte markerade ordentligt och förlorade några avgörande närkamper. vid 5-3 kändes det lite nervigt igen men då slog Josh fram bollen till Kristian som fick öppet mål och inte gjorde något misstag. Trots att de lyckades få in 4-6 ganska fort efteråt efter en retur från Petter som gått in mellan stolparna kändes det ändå som att vi spikat igen matchen då det inte var mycket kvar. Vi hade många flera farliga chanser än de och siffrorna kunde varit större men seger var det viktiga och vi gjorde återigen en bra match. Nu ligger vi trea i tabellen på samma poäng som serieledarna inför uppehållet. Inte illa! Nu tar serien ett uppehåll och vi kör igång igen 12/1 2111. God jul och gott nytt år!


Skytteliga:

4 mål: Andreas & Petter
3 mål: Anders
1 mål: Kristian, Jonas, Tomas & Noak

Assist:

3 ass: Petter
2 ass: Noak, Anders & Andreas
1 ass: Tomas,Kristian & Josh

No comments: