Thursday, December 9, 2010

Ny seger! 6-4 mot Gook race crew

Återigen sen match och full uppslutning från Svineri, vi verkar t.o.m. bli för mycket folk ibland så det är dags att införa en maxgräns på nio anmälda. Kolla på bokat, om 9 st redan är anmälda få man tyvärr bita i det sura äpplet och anmäla sig som reserv. Därför måste man också meddela om man inte kommer om man har anmält sig. Lite komplicerat men det är väl bra, vad tror ni?

Laguppställning iallafall:

I mål: Edvin
Backar: Noak, Josh och Tomas
Anfall: Anders, Andreas, Kristian, Petter

Vi rivstartade matchen med ett mycket bra anfall då vi körde klapp-klapp från försvaret och ett inspel som Andreas störtade fram på men fick felträff. Vi tog tag i taktpinnen och stressade högt och de kunde inte bygga upp nåt spel men vi skapade flera chanser, dock missade vi en del och deras målvakt motade resten. Efter ett tag hittade dock Anders rätt med en placering i hörnet, framspelade av Petter. Det upprepades kort därefter då Anders återigen målade efter en passning från Petter. De svarade dock ganska omgående efter det då vi schabblade lite i försvaret. Om jag minns rätt gick vi till halvtidsvila med 2-1 ledning, dock med bud på mer.
Vi fortsatte att äga spelet den mesta tiden och Petter utökade vår ledning tidigt i andra halvlek. Återigen kontrade de dock snabbt och behöll spänningen i matchen. Det mönstret skulle upprepa sig hela andra halvlek, vi gick upp i 2-måls ledning och det kändes som att vi hade dom och kunde slappna av lite men de reducerade kort därefter och satte press på oss. Petter gjorde ett mål till, de reducerade, Andreas skottade in ett långskott, de reducerade. Dock orkade de inte resa sig en gång till då deras målvakt släppte förbi ett skott från långt håll från mig som han borde motat. 6-4 var snarast i underkant, vi hade matchen men släppte lite enkla mål, dessutom räddade deras målvakt mycket även om han klantade sig några gånger också.

Skytteliga:

3 mål: Anders
2 mål: Andreas & Petter
1 mål: Tomas & Noak

Assist:

2 ass: Noak & Anders
1 ass: Tomas, Petter & Andreas

Nästa vecka möter vi PES 10 som för närvarande ligger i botten, 21.30. Svara i tid på bokat!

No comments: