Monday, January 30, 2012

1-3 mot tunga pizzalirare

Vi såg fram emot fredagens match med tillförsikt. Matchen mot Estudiantes var vår bästa på länge länge och Vapiano verkade blanda bra matcher med bottennapp. Tyvärr verkar vi ha dragit en nitlott och fått möta förstauppställningen för de var bra, välförtjänt på andra plats efter matchen.

Vi ställde upp med:

Målis: Edvin och Peter
Ute: Noak, Niklas, Andreas J, Axel, Alex, Peter och Johan

De tog kommandot tidigt i första halvlek medans vi var sega både i försvar och anfall, vi fick inget flyt i passningsspelet. Edvin var försenad pga av tuben och Peter fick rycka in som reservmålis i början, vår sämsta period i matchen. Första målet kom efter att deras hetlevrade stjärnspelare dribblat av hela vårt lag en efter en och stenhårt skjutit in den. De fortsatte skapa farligheter samtidigt som vi hade det riktigt svårt och 2-0 kom logiskt. Edvin kom fram och Peter bytte upp i anfallet istället. I halvtid snackade vi ihop oss och vi reste oss i andra och fick bättre fart på spelet och mer aggressivitet i försvarsspelet. Trots det gjorde de 3-0 efter ett oturligt självmål och en taggad Edvin var förbannad, som tur var var det det sista skottet han släppte förbi sig. Vi skapade också en del farligheter, många gånger föll vi på sista passen eller avslutet men Edvin-Johan-Peters snygga kombination betydde reducering. Edvin kastade upp den långt och snabbt till Johan som tog med sig den, avancerade på kanten och slog ett inlägg till Peter som mötte perfekt på volley.

Tyvärr blev det inga fler mål och resultatet var trots allt rättvist. med lite mera geist i första halvlek och lite tur hade vi kunnat prestera ett bättre resultat. Starkt ändå att resa oss i andra halvlek. Nu vänder serien, vi ligger på fjärde plats i slagläge inför fortsättningen!