Efter en förmodad brist på folk stod vi till slut med tio spelare. Dock inte lagkapten Noak som var sjuk.
I mål: undertecknad.
Backar: Lukas, Olle och John.
Yttermittfält/anfall: Tomas, Niklas, Axel, Johan, Theo och inlånade Johan 2.

Matchen började lite trevande från båda lagen. Svineri var dock något bättre, utan att direkt glänsa. I mitten av första halvlek fick en Kubenspelare på ett skott från dålig vinkel som var ganska lätt att rädda. Sveneri spelade sig fram till en del schyssta lägen, men sista passningen eller avslutet blev aldrig tillräckligt bra. I halvtid stod det 0-0, men vi hade på känn att det här skulle kunna gå vägen.

Andra halvlek var ganska lik den första. Vi hade något bättre spel och var duktiga på att markera tajt, vilket förstörde deras uppspel. Ungefär i mitten på halvleken fick Axel bollen av Olle, efter en lite tilltrasslad situation, och kunde från stillastående kruta in bollen genom en hel hög av spelare. Vad jag såg var deras målvakt skymd, vilket självklart inte förtar prestationen. Resterande halvlek spelade vi av på ett behärskat sätt. Under andra halvlek lyckades motståndarna endast komma till avslut två-tre gånger, och varje gång ur ganska dålig vinkel vilket gjorde skotten lätta att rädda. Bra def över hela banan alltså.

Sammantaget ska vi inte skämmas över segern, men den var inte överlägsen heller. Nu blir det paus – och kanske gemensamt EM-tittande istället nästa måndag. Sedan följer en avslutande match mot PSL som precis som oss och Allt väl FC ligger på tio poäng. Viktig sista match inför sommaruppehållet alltså.