Tuesday, May 29, 2012

seger i utklassningsstil 4-0!

Inte ofta man får sätta den rubriken efter en Svineri-match... Kom ihåg någonstans ifrån att gränsen för utklassning går vid 4-0, nu kanske inte det är hela sanningen om matchen mot Hattrick Sjunited, den kommer istället här:

Stor trupp, vilket passar oss snart blivande old boys bra:

Målis: Edvin
Backar: Alex, John och Olle
Mittfält: Noak, Axel, Johan, Theo och Niklas
Anfall: Kristian och Peter

Tidigt i matchen kändes det att vi var det bättre laget, de hade svårt med passningsspelet och vi var aggressivare. Även vi kråglade dock till det inledningsvis med för mycket svåra långa bollar eller knepiga direktskarvar i stället för att ta det lugnt. Men vi fick ändå till en del anfall till skillnad från dem som inte hade mycket offensivt. Edvin gjorde en fin räddning i första halvlek på ett bra skott från distans, deras bästa möjlighet. Vi bröt dödläget då jag avancerade från mitten, Kristian sprang i djupled och ropade på bollen, jag släppte men Kristian nådde den inte, istället dök Niklas upp som löpt in i samma yta och stötte in den lågt vid vänstra stolproten, 1-0. Utöver det fick vi till en del hyfsade chanser, många från ganska dåliga vinklar då vi kanske väntat med skottet för länge.

I paus var vi stolta men inte nöjda kan man säga, vi hade matchen men visste att vi kunde ännu bättre och att vi behövde sätta tvåan för att undvika en nervig avslutning. Vi taggade också till och tog gradvis över mer och mer, bl.a. då de mattades då de bara hade en avbytare. 2-0 kom efter en hörna från Johan som Axel fick foten på, bollen ändrade riktning på deras försvarare och ställde deras annars utmärkte målvakt. Det blev lite proppen ur efter det och vi radade upp chanser, Axel, Johan, Peter, Kristian, John, Niklas, jag, alla hade kvalificerade lägen innan Axel satte 3-0, framspelad av Niklas, på ett skott strax utanför straffområdet som gick stolpe in, otagbart, 3-0. Knappt en minut senare ryckte jag ifrån min bevakning och sköt in 4-0 målet. Vi hade sen bud på ännu mer, bl.a. flera farliga korta hörnor, kanske något att testa oftare. Vi fick dock nöja oss med 4-0, en härlig seger!