Monday, September 3, 2007

SEGER 3-0 MOT BK BOYS!!!

Äntligen vinner vi igen, varför just den här matchen är svårt att säga. Så dåligt förberedda har vi nog aldrig varit. Några minuter före matchstart var vi 4 stycken som stod och bollade, Pierre och Martin hann dock precis och Adam kom några minuter in i första halvlek. Övriga fyra var Edvin, Lundis (på backplats för dagen), Calle och jag. Hade det gått några minuter till hade vi förlorat på WO.
Första halvlek var en jämn historia men vi hade klarare chanser, största skillnaden mot de tidigare matcherna efter sommaruppehållet var att vi låg mycket bättre i de defensiva positionerna, mitten hjälpte hela tiden backarna. Boys lyckades nästan inte skapa nånting.
I andra tog vi ledningen ganska omgående efter en kontring signerad Calle och martin. Martin avslutade kyligt.
Nästa mål var det ombytta roller (tror jag, minns inte riktigt), Martin spelade fram Calle som tryckte in den förbi deras annars duktiga målvakt. BK Boys försökte öka pressen men vi höll i och släppte nästan inte till någonting trots trötta ben. Vid sista målet tog sig Pierre in i straffområdet och åkte på en solklar kapning som borde resulterat i straff innan hann lyckades kämpa fram den till Martin som stängde matchen med sitt andra mål för dagen. Över hela matchen var spelet hårt men schysst precis som väntat, många kommer nog ha flera blåmärken imorgon.
Kanske var det här våran bästa match på hela säsongen, hela laget spelade prickfritt och vi tog en klar seger mot ett av seriens bästa lag. I och med segern passerade vi BK Boys i tabellen och har nu häng på toppen igen. Cred till alla!

1: Edvin

Nästa match är inte förrens den 17:e september, 19:30 mot FC Stolpskott, ett nytt topplag väntar alltså. Innan dess får vi styra upp ett eller flera träningstillfällen så att vi håller igång. Kom med förslag