Tuesday, September 23, 2008

FÖRLUST 0-1 mot BK Boys. Nästa vecka 18.00 mot Äppelmelodi

Precis som förra året gör vi en svagare höst- än vårsäsong. Delvis kan det bero på att de andra lagen blivit bättre, men det känns också som vi tappat flytet lite, vi har egentligen inte spelat dåligt, däremot har vi fått väldigt svårt att göra mål efter att tidigare varit seriens målgladaste gäng. Gör man inga mål behöver motståndarna bara göra ett mål för att besegra oss, som igår.
Gårdagens match var jämn och delad pott hade väl varit mest rättvist. Boys körde mycket på långbollar i uppspelen och hade två duktiga forwards som när de väl fick tag på bollen var kvicka och tekniska. Oftast blev de dock avväpnade av Adam och David som var större och starkare. Som vanligt nu för tiden tycker jag vi spelade ett bra försvarsspel men möjligen ska vi vara lite bättre på att springa hem när de slår långbollar så att backarna inte blir för ensamma i en-mot-en situationer mot forwards. Deras mål kom dock efter att en back smugit sig upp och omarkerad klippte in målet. Annars var det en ganska jämn första halvlek där vi hade flera skott utifrån och lite halvchanser.
I början av andra hade vi vår bästa period, vi tryckte på ganska ordentligt och skapade flera riktigt bra chanser. Pierre serverade Martin och Lundis från sin högerkant tre gånger och hade vi haft lite flyt med oss hade något gått in, det var riktigt bra lägen. Vi hade också ett mycket vackert klapp-klapp anfall som var cm från att styras in vid vänstra stolpen. Deras målvakt konstaterade att han haft lite tur efter matchen, för övrigt var han bra matchen igenom. Sen jämnades spelet ut lite men vi försökte trycka på och öppnade oss för kontringar några gånger men de lyckades inte heller göra fler mål. Edvin gjorde också en bra match och stod för några vassa räddningar. Att vi förlorade kan till stor del tillskrivas skärpan i avsluten.

Skytteligan:

10 mål: Noak
4 mål: Pierre
3 mål: Calle, David och Lundis
2 mål: Johan
1 mål: Peter och Martin

Nollor:

4: Edvin

Veckans domarpengar:

Adam

Adam och jag kom på att det kan vara bra att börja hålla reda på det, det kan vara lite sent nu men ändå, inför framtiden.

Nästa vecka är det Äppelmelodi som står för motståndet, vi slog dom senast men de verkar ha blivit ett starkare lag sen dess och slog t.ex. Babacoco igår. Så det blir nog en tuff match igen. Matchen startar 18.00, anmäl er här som vanligt. Lundis har redan meddelat att han inte kan.

7 comments:

Peter said...

Missar även nästa match pga. jobb och åter jobb men hoppas på snar comeback...

Anonymous said...

Jag är med!

Halvskadad men va faen...

Anonymous said...

Jag missar dagens drabbning. Har besök av morsan.
/Calle

Anonymous said...

Ja är tyvärr inte pigg denna veckan heller/Anders

Anonymous said...

Pierre meddelar att han är med. Johan är inte med, han är i Nice. Jag är lite sjuk men kommer nog iallafall. Hittills alltså:

Edvin
Pierre
Noak

Återbud:

Lundis
Peter
Calle
Anders
Johan

Kanske läge att plocka in flera

Anonymous said...

Adam och Martin är med också, Fredrik och David är det inte:

Edvin
Pierre
Noak
Adam
martin

Vi behöver alltså ersättare, vi är på jakt efter dom för tillfället

Anonymous said...

Det blir match iallafall. kom dit!