Trots att vi har den största truppen kanske någonsin var det som vanligt problem att få ihop folk till gårdagens match, Lasse blev skadad, Tomas demonstrerade, plus alla långtidsskador och speciella jobb så var vi 6 spelare kvar plus inlånade Kristian som varit med en gång tidigare.

I mål: Edvin
Backlinje: Josh och Noak
Mittfält: Kristian, Axel och Anders
Anfall: Andreas

Våra motståndare Sju bulgarer hade 9 spelare i laget och kändes segervissa inför match. Vi chockade dom dock tidigt då jag fick bollen från Axel och sedan gick på genombrott på kanten, deras målvakt gick ut kanske för att täcka för Axel som kom rusande i mitten, då sköt jag på honom och bollen studsade i mål, 1-0 till Svineri! Lyckan blev dock kortvarig, bara några minuter senare blev det ett missförstånd i försvaret så de hamnade i ett 2 mot 1 läge, deras bästa spelare kom fri med Edvin och han placerade den otagbart i nedre vänstra hörnet. Matchen fortsatte i hyfsat tempo med bra spel både från oss och våra motståndare. Framförallt spelade hela vårt lag bra försvarsspel, men vi stack också upp i flera anfall som slutade i en del halvchanser och småfarliga situationer. De lyckades också skapa några lägen, de hade två skott som gick tätt utanför.
I andra halvlek fick vi ännu bättre koll på deras anfall då hela laget hjälptes åt att försvara på ett bra sätt. Vi fick också en del chanser, Kristian, Andreas och Anders hade en del lägen inne i och utanför straffområdet. I slutet av andra skapade deras 1-0 skytt ett läge ur inget då han vände och sköt på straffområdeslinjen men Edvin var med och stod för en av säsongens snyggaste räddningar då han sträckte ut och boxade bort bollen, matchavgörande!
Resultatet stod sig och efteråt kändes det som en halv seger då det var ett fall framåt efter alla förluster med dåligt spel. Matchen var väldigt jämn och 1-1 speglade matchbilden väl, Sju Bulgarer spelade bra.