På matchdagen såg det ett tag ut som att vi bara skulle bli 6 lirare, då ryckte Johan, Kristian, Jonas och Andreas kompis in och plötsligt var vi 10.

I mål: Edvin
Backlinje: Noak, Tomas och Jonas
Mittfält/Anfall: Anders, Axel, Kristian, Johan, Andreas & Andreas kompis

Vi inledde matchen resolut och tog tag i spelet. Vi bröt ofta deras uppspel ganska högt upp i plan och spelade runt fint. Anders tog sig fram till lägen på kanten, Andreas kom i fina löpningar i mitten, Kristian och Axel tog skott i mitten. Försvarsmässigt bjöd vi inte på något i första halvlek, de lyfte ofta bollar på sina ganska korta, små anfallare som inte var tillräckligt kvicka för att komma förbi oss. Vi pressade helt enkelt på och det kändes som att om vi bara jobbade vidare så skulle första målet komma när som helst. I paus konstaterade vi att vi spelade fint och att det bara var att fortsätta.

I andra fortsatte det på liknande sätt, vi pressade högt och bl.a. Anders och Johan fick fina lägen utan att komma till i avsluten. En första varningsklocka var när vi efter ett missförstånd släppte till ett skottläge som deras kille tryckte upp stenhårt i ribbans överkant. De jämnade ut spelet lite i andra och med ca 10 minuter kvar kom segermålet snöpligt efter en hörna, en tilltrasslad situation, bollen studsade ut till en omarkerad spelare som sköt längs marken i mål. Detta gjorde att vi försökte dra upp tempot och började stressa mer vilket bara försämrade vårt spel, trots detta var Andreas mycket nära att spela sig till ett guldläge och vi hade flera halvchanser. Vi tappade dock organisationen i försvaret och släppte till några lägen själva. Vi lyckades dock inte få in någon boll och matchen slutade snöpligt 0-1 trots att vi ägde den så länge. Vårt största problem för tillfället är målfabrikationen då vi spelar fint fram till sista passen eller att vi väntar för länge med att skjuta och när vi skjuter missar vi ofta mål. Oflyt, dåligt självförtroende, dåligt sikte, nåt är det.
Den här matchen borde vi ha vunnit men vi får ta med oss det fina spelet och försöka slipa avsluten till nästa vecka då vi möter BK Boys 18.15 i Vårberg. Korpens El Classico, som vi åkte på en snöplig 0-1 förlust i sist. Nya tag!