Monday, September 3, 2012

2-3 igen...

Fy faan, samma förlustsiffror igen, fast det kändes sämre den här gången. Vi ställde upp med:

I mål: Edvin
Backlinje: John och Kristian
Mittfält/Anfall: Johan, Noak, Andreas J, Niklas, Tomas

Vi inledde återigen uselt då vi släppte in 0-1 tämligen omgående. Jag minns inte hur det gick till, men det var en kalldusch. Bromma Gliders dominerade också hela första halvlek. Vi hade en del kontringar men de hade spelet, de satte också 2-0 och hade även de i övrigt hetaste chanserna. Sur halvlek.

I andra taggade vi till lite och fick igång bättre spel. Reduceringen kom efter att jag avancerat på mitten och skjutit, deras målvakt tippade ut, Andreas snappade upp returen och sköt in den, härligt! Vi lyckades även kvittera efter ett snyggt anfall. Jag släppte ut bollen till Niklas som kom forsande på kanten, han passade in till Andreas som snyggt vände upp och placerade in bollen, andra målet för Andreas! Vi behöll trycket och hade bud på mer, bästa chansen kom efter ännu ett bra anfall, jag passade ut till Niklas som återigen sprang rätt på kanten, Niklas passade in till Johan som skarvade vidare till mig, min tåfjutt gick i kryssribbans underkant. Bromma var inte ofarliga och Edvin gjorde en riktigt bra match med flera svettiga parader. Eftersom lamporna inte funkade blev spelet mer och mer chansartat då det blev mörkare och mörkare. Vi förlorade vårt momentum i mörkret och de skapade mest på slutet, efter en trippelchans med två bra räddningar av Edvin lyckades de skyffla in 3-2, med 30 sek kvar, riktigt deppigt!

Vi gjorde en svag första halvlek men en bra andra. Mörkret gjorde slutet lite farsartat och frågan är om inte domaren borde blåst av. Surt att vi inte lyckades ta minst en poäng.