Kvällens match föregicks av lite frågetecken kring laguppställningen, till sist skrapade vi iallafall ihop sju man som lyckades byta om precis i tid för avspark som så ofta tidigare under säsongen, uppvärmning är inget vi prioriterar.

I mål: Edvin
Backar: Calle och Tomas
Mittfält: Axel, Johan och Noak
Anfall: Peter

Vi mötte ett nio man starkt Hattrick Sjunited som dock inte var så... starkt. De har tagit 1 poäng hittills i serien och gjort 3 mål. Vi var också tydligt det bättre laget men det dröjde ett tag tills vi fick in 1-0 som också var matchens mål. Johan kontrollerade bollen ungefär vid mittlinjen på sin högerkant, han siktade och sköt en lång fin boll som seglade in över deras lite felplacerade målvakt, Beckhammål! Ett till gjorde vi i första då Peter frispelade mig som tåfjuttade in 2-0 från nära håll i snäv vinkel. Vi var lite oroliga för att bli för trötta i paus men vi fick ett tidigt 3-0 i andra halvlek då Peter och Axel kombinerade sig fram och Peter avslutade. Sedan är det lite svårt att minnas alla mål men 4-0 var Johan framspelad av Axel, sen följde Axel framspelad av mig, sedan Johan framspelad av Peter och till sist Axel igen. Vi kontrollerade matchen och vårt försvar med Calle och Tomas slet och knäckte deras anfallsförsök. Trots att de hade framförallt en bra spelare offensivt kom de till få avslut. De hade ett vasst närskott som Edvin räddade snyggt men annars inte mycket. Deras markeringsspel var under all kritik och vi bjöds på stora ytor som vi utnyttjade. Säker seger, bra för målskillnaden!