Försenat referat, 3-1 mot störiga Sthlm Finest

Till toppmötet mot Sthlm Finest ställde vi upp med:

I mål: Edvin
Försvar: David och Tomas
Mittfält & Anfall: Martin, Calle, Pierre, Noak och Anders

Sthlm Finest är det enda lag i serien vi förlorat mot, 0-2 förra mötet. Även den här gången visade de sig vara en svår nöt att knäcka. Det bästa laget, undantaget oss själva, i serien enligt mig. Tyvärr också det störigaste med sämst attityd.
De byggde upp mycket av sitt spel runt sin mittback i en sorts 3-3 uppställning. Den något ovanliga spelmodellen vållade lite problem i första halvlek då han bröt igenom och skapade numerära överlägen. Det var också så de fick sitt mål då han kontrade in deras kvitteringsmål efter en lång löpning och en behärskad avslutning. Men vi vann ändå första halvlek välförtjänt, vi spelade bra anfallsspel med fint klappklapp spel vilket resulterade i Tomas 1-0 framspelad av Martin. Strax innan halvtid gjorde Martin 2-1 med ett välplacerat skott vid ena stolpen.

I andra läste vi deras spel bättre och stängde till i mitten och deras mittback spelade mest långa bollar som gick till inspark eller nickade försvaret bort dom. De spelade dock fulare och fulare och det blev mycket tjafs och dålig stämning vilket kulminerade med en ful eftersläng på Pierre och en ännu fulare avsiktlig armbåge i ansiktet på Calle. Ett tag var det mer fokus på allt bråk än på själva fotbollen, jävligt tråkigt. Men extra härligt då David krutade in 3-1 målet och stängde matchen. Inga fler mål och vi vann välförtjänt.

i och med segern behövs bara en poäng nästa vecka för att säkra segern. Sammanlagt behövs en seger på tre matcher, borde inte vara omöjligt efter 4 raka segrar. Vi ska dock aldrig brösta upp oss för mycket, måndagens match är mot serietvåan Syldavien som vi spelade lika mot sist och som släppt in minst mål av alla. Så länge, tabellen: