Thursday, April 17, 2008

Utepremiär måndag 18.45

På måndag är det utomhuspremiär 18.45 på vår gamla hemmaplan Bredängs IP. Motståndarna är bekanta från förra året, Kramfors Stars. Då blev det en seger i första matchen iallafall men den andra har jag tyvärr glömt bort, de var iallafall ett av bottenlagen i vår serie. Vi har alltså alla möjligheter att börja säsongen med en för självförtroendet välbehövlig seger. Dessutom kommer vi komma stärkta av våra nya tröjor som nu har anlänt! Tyvärr har jag inte kunnat åka och hämta dom eftersom jag ligger hemma med feber. För absolut säkerhets skull, ta med er svarta tröjor på måndag, men jag räknar kallt med att bli frisk och anmäler mig till matchen. Peter har också anmält sig, sen är det bara att fylla på!

14 comments:

Anonymous said...

Jag kommer!

/37 HERRMANN

Anonymous said...

Kommer

/9 VARG

Anonymous said...

Jag kommer med nyinskaffade grusskor!
/David

Anonymous said...

Jag kan tyvärr inte va med. Jag kommer va på resande-fot. (I think thats the right expression...?) Om adam inte skriver själv så vet jag att han kan Inte heller, han är också ut o reser då. Sorry Lycka till. Och jag lovar jag kommer uber-peppad till andra matchen....
-joshua

Anonymous said...

Jag räknar med att vara där!

/Calle

Anonymous said...

Jag kommer. ÄNTLIGEN börjar det. Jag tippar på 5-1 till oss.

Anonymous said...

Jag kommer inte, lider fortfarande av sviterna efter ett ryggskott. Men jag ska rehabträna och träffa en specialist i Schweiz. Sen får jag ta en dag i taget och inte ta ut något i förskott. Lycka till grabbar!

/Johan

Peter said...

kommer! säger det igen för äkerhets skull... Har tröjorna kommit förresten?

Anonymous said...

Fan vad jobbigt Johan, krya på dig.

Annars:
Noak
Fredrik
Martin
David
Calle
Edvin
Peter
Dessutom tror jag att Pierre och Lundis tänkte komma. Det gör nio persiner.

Anonymous said...

Nio persiner är ju perfekt antal, om det nu blir så. Tröjorna har kommit och jag har blivit så pass frisk att jag ska kuska iväg och hämta dom idag

Unknown said...

Jag kommer. Laddad som ett hagelgevär!

Anonymous said...

Jag kommer!

Anonymous said...

De två föregående matchreferaten mot Kramfors Stars - för er som inte orkar läsa allt kan jag redan här avslöja förra säsongens resultat: 7-1 och 1-1.

1-1 mot Kramfors Stars
Det börjar bli en sliten klyscha i Svineri MC att vi borde ha vunnit matchen, men återigen är det onekligen känslan man har. Vi började iof ganska uselt, lyckades inte få igång något spel och markerade dåligt. Dessutom åkte vi på en utvisning efter att Anders sagt Fitta och en Kramforsspelare påpekat det för domaren, en oförstående Anders som inte kände till nolltoleransen fick vila i 5 minuter. Nästa sura avblåsning var när de fick straff efter hands på Adam (eller signalerade domaren knuff?), den var kanske inte helt fel men ganska snöplig. Kramfors straffskytt gjorde inget misstag. Efter det började vi sakta ta tag i spelet och med Anders på plan igen tog vi över mer och mer, bla hade David ett skott i kryssribbans underkant, mycket nära.
Efter halvtid fortsatte vi pressa på och vi hade som vanligt en massa lägen men bollen ville inte in förrens Calle slog till direkt efter en improviserad frisparksvariant där jag stod för passen, det var ett mycket snyggt mål.
Efter 1-1 målet fortsatte vi mala, dom fick en kille utvisad, ett råskinn som spelade fult hela matchen men bollen ville inte in. Det ska också sägas att Kramfors hade en del giftiga kontringar och Edvin stod för några kvalificerade räddningar.
Nästa vecka möter vi Fabrikörerna och lossnar det inte då så lossnar det väl aldrig, 18:45 på måndag!


TUESDAY, MAY 8, 2007
Ny seger och aktuell skytteliga
Svineri MC går som tåget! 2 raka segrar utomhus, 4 raka om man räknar inomhussäsongen! Igår fick Kramfors Stars stryk med 5-2. Men det var en betydligt tuffare match än den första. Kramfors var som bekant laget vi slog på träning med ca 7-1 men nu var de utvilade och hade stärkt upp med lite nya spelare. Trots allt tog vi kommandot i matchen och jag gjorde 1-0 efter en hörna av Anders och nedtagning av Josh. Kramfors kvitterade dock ganska snabbt efter en tilltrasslad situation i straffområdet. Efter en tids ställningskrig där vi kändes som det lite starkare laget tog vi ledningen igen genom ett långskott från mig. Men Kramfors reste sig igen och kvitterade efter ytterligare trassel i straffområdet. Båda baklängesmålen kom efter kontringar och Kramfors envisades matchen igenom att aldrig spela genom mittfältet utan lyfta upp långa bollar.
Det funkade en halvlek men inte två, i början av andra tog vi ledningen igen genom Peter som lurade försvarare och målvakt med en klassisk skottfint. Sen var det dags för Martin att skriva in sig i målprotokollet, två säkra placeringar bakom målvakten efter kombinationer med mig och Anders stängde definitivt matchen. Dessutom borde Martin haft en straff efter att Kramfors back sparkat undan stödjebenet nere vid kortlinjen.
För övrigt gjorde hela laget en stabil insats, målen kan framförallt skyllas på att ingen mittfältare jobbat hem och understödde försvaret och Calle gjorde en prickfri insats i mål som kröntes med en svettig enhandsräddning på ett hårt närskott.
Målskillnaden efter två matcher är alltså förkrossande 15-3 och skytteligan ser ut som följer:

5 mål: Martin och Noak
3 mål: Peter
1 mål: Anders och Lundis (från 20 cms avstånd)

Anonymous said...

Då blir det väl 5-2 & 1-1, eller?